Paleo AIP Challenge – Dag 12

Den store vaffeldagen…eller ikke! Her går det selvfølgelig fortsatt  i den sunne kosten. Skal ikke stikke under en stol at det hadde vært innmari godt med vafler i dag,og tankene løper løpsk. Det skal bli  veldig godt å ikke kjenne på den store lysten på alt annet enn det jeg kan spise. Jeg hadde trodd at jeg skulle våkne i dag med like mye energi som i går,men der tok jeg grundig feil,vondt i hodet,sår hals og sliten som fy. Når jeg har slike dager,så er heller ikke matlysten der. Det vil si at jeg blir sulten,men når jeg skal spise den,så byr det meg helt i mot. Jeg håper at det snart går over for det er veldig slitsomt. Kjenner også på at det er emosjonelt å ikke kunne spise det jeg har lyst på. Jeg leser mange blogger og googler ofte AIP. Kjenner at det er en fattig liten trøst å lese om andre som er i samme situasjon som oss.

Pav har hatt en veldig fin dag,men kjenner på kroppen at han trenger mer proteiner. Kroppen er fremdeles veldig sliten,så han droppet dagens treningsøkt. Når det gjelder søvnen vår,så kan det bli mye bedre.  Et forbedringspotensialet der altså!

20140325-212324.jpg

Frokost Pav: Kraft med spinat – nam!

Frokost Hanne: Avokado/banan yoghurt

Frokost Hanne: Avokado/banan yoghurt

20140325-212337.jpg

Lunsj Hanne: Kalkunskiver / spekeskinke og ett eple

20140325-212342.jpg

Lunsj Pav: Masse salat m/søtpoteter, avokado, koktskinke og kalkun

20140325-212357.jpg

Middag: Ovnsbakt torsk, brokkoli / blomkål mos og gulrot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s