Paleo AIP Challenge – FERDIG!

Det har vært lite med blogging den siste halvdelen av vår 30 dagers challenge, men det bunner ut at vi har gått over i nes lags hverdagsrutine med de samme variantene av frokost / råeste til lunsj og en enkel, men god blanding av kjøtt / fisk / grønnsaker og fett til middagene.

Nå er vi omsider FERDIG med våre 30 dager og vi føler oss som nye mennesker begge to. Etterhvert som vi har fokusert på enda mer søvn, så har også huet kviknet til og det har vært betydelig enklere å våkne om morningen!

En bonus i alt dette er naturligvis at vi har rast ned i vekt, og vi opplever nå luksusproblemet med at klær henger svært så løst på oss. Jeg har i tillegg trent ganske mye i denne perioden, så det har også bidratt kraftig.

Nå begynner den neste fasen med reintroduksjon av mat i hverdagen, og vi gleder oss å kunne smake på “ny mat” igjen! 🙂

Først ute: Melkeprodukter – Smør!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s