Tilbake igjen!

Da var vi back on track! Det har skjedd så mye både på godt og vondt. Etter 30 days challenge har både Pav og jeg fått nye krefter og mer energi. Vi har vært gode på å lage mat og spise hvertfall tre måltider pr.dag. Utrolig hvor kreativ man blir jo mer mat man lager.

16.mai fikk vi beskjed om at sønnen vår på snart 6 år har mat intoleranser. Han har melk/og melkeprotein allergi,gluten og havre allergi og lekk tarm. Vi er nå enda mer bevisste på hva vi kjøper og leser mye på næringsinnholdet til de forskjellige matvarene. Gutten vår var selvfølgelig veldig lei seg når han skjønte hva han aldri kune spise igjen. En ting med barn er at de tilpasser seg og lærer fort. Han er nå veldig påpasselig på hva han kan og ikke kan spise,det er lillesøster på 5 også;) Vi lærer hver dag og godt er det!

Pav har trent gjennom hele perioden og har trivdes med det.Siden jeg har ME har ikke jeg kunnet trene i det hele tatt.Trening har gjort meg syk. Jeg konsenterte meg bare om kostholdsendringen og hva den gjorde med min kropp. Når perioden var over og jeg ikke hadde behov for å hvile midt på dagen, og kostholdet var en god rutine startet jeg så smått med trening. Det var en lettelse å kunne gå ut av treningsstudioet uten å være dårlig. Selvfølgelig var jeg sliten,men på en annen måte. De kommende dagene var bare vonde. Hver eneste muskel i kroppen var vonde å vende. Hadde nesten glemt hvor vondt det gjør å være støl. Da hadde jeg hvertfall gjort en god økt! Det gikk noen dager før jeg fikk trent igjen fordi jeg hadde så vondt,men det gikk sakte men sikkert og jeg var tilbake igjen.

Det er svogeren min,Juan Escalada som trener meg. Han er triatlon utøver,så jeg stoler fullt og helt på at han kan hjelpe meg med en god treningsplan. Han legger også treningsplaner for Pav.

Kroppen føler seg tipp topp og energien bare bobler over inntil en dag på trening da kroppen sa stopp. Eller jeg trodde jeg hadde trent litt for hardt. Det hele ender med en sykehusinnleggelse med en ganske ille betennelse i kroppen. Heldigvis var det ikke fordi jeg hadde gjort det så bra på trening!

Etter uker med antibiotika er kroppen rimelig kjørt. Jeg er tilbake i den formen jeg var før jeg begynte å spise Paleo. Matlysten har vært på bånn og jeg har hatt cravings på ting jeg ikke har spist på veldig lenge. Mage og tarm er skakkjørt etter mye medisiner og føler at jeg starter helt fra begynnelsen. Underlig hvor skjørt det hele skal være!

Har trengt litt starthjelp og da har min vennine som har bloggen http://www.rivjernet.com trådt til. Hun har alltid noen gode råd på lur og kan mye om Paleo. Skal i gang å koke kraft,lage sauer kraut og nå lager jeg min egen Kambotcha te. Skal skrive mer om resultatet en annen dag.

Nå skal jeg sette meg ut og nyte resten av sommerkvelden!

2 thoughts on “Tilbake igjen!

  1. Denne bloggen har virkelig gjort underverker for meg! Hadde aldri hørt om Paleo før du introduserte det for meg via instagram! Dette har jeg virkelig troen på! Kjenner meg så igjen i beskrivelsene på denne bloggen. Gleder meg til å kanskje få et nogenlunde normalt liv igjen gjennom denne kostomleggingen!! Takk!!

    • Jeg blir så utrolig glad av å lese det du skriver! Glad for at jeg kan være med å bidra til at andre kan få erfare at kostholdsendring kan gjøre en stor forskjell. Det er bare å si fra hvis det er noe du lurer på noe:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s