21 days sugar detox og andre småting

Da var vi på`n igjen!

Det har regnet i flere dager og høstfølelsen har satt seg godt i kroppen. Det har ikke blitt så kaldt enda,så jeg har fremdeles et ørlite håp om at vi skal få finværet tilbake. Mens regnet har pisket ned ute,så har lillemor og jeg sitti inne. Vi har fått sykdom i hus,så vi har bare slappet av. Jeg har da fått mulighet til å bake litt. I går bakte jeg bananbrød og  dag steker jeg paleovafler. Siden Pav og jeg går på 21 days sugar detox,så skal vi ikke ha i oss noe søtning,så da droppet jeg lønnesirup/honning i vaflene. Skal egentlig ikke spise frukt heller,men det har jeg rett og slett brukt.

Grunnen til at vi går på 21 days sugar detox er fordi vi har spist litt sukker i ferien. Det var egentlig jeg som skulle gå på den,men så ble Pav “ufrivillig” med:) Jeg trodde jeg hadde kontroll på sukkeret,men der tok jeg skammelig feil. Jeg klarte rett og slett ikke å hente meg inn igjen,så nå måtte jeg være streng med meg selv. Harde bud!

Bananbrød oppskriften er har jeg lånt fra http://www.rivjernet.com

 

4 bananer (behøver ikke være overmodne, men brødet blir søtere jo modnere bananene er)
4 egg
1,2 dl (1/2 cup) mandelsmør eller annet nøttesmør (ikke peanøttsmør!)
4 ss smør, smeltet
1,2 dl (1/2 cup) kokosmel
2 store ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts vaniljepulver
1 klype salt

Bland egg,bananer,mandelsmør og smeltet smør i blender/foodprosessor og ha deretter de tørre ingrediensene g bland godt. Ha røren i en brød form,stekes på midterste rille på 190 grader. De siste 10 min kan du dekke brødet med litt folie slik at toppen ikke blir så mørk.

Jeg har googlet forskjellige vaffel oppskrifter for å finne en oppskrift som alle her i huset kan spise. Jeg falt på en oppskrift fra http://www.paleomat.com Den er kjempegod,men det er bare å prøve seg frem.

Velbekomme!

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “21 days sugar detox og andre småting

  1. Takk for oppskrift deling! Gleder meg til å prøve! Tåler ikke gjær så denne oppskriften med bakepulver er jo topp!! 😊👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s