Livstegn fra hverdagen

Nå var det virkelig på tide å blogge igjen. Dagene ser litt annerledes ut enn det de har gjort på noen år. Vi har en skolegutt i hus og med det følger det lekselesing og fritidsaktiviteter. Det er kjempegøy!
Minste jenta går siste året i barnehagen og hun er super stolt over å være eldst i barnehagen.
Jeg har også kommet dit hvor jeg skal teste ut litt arbeid igjen. Tenk,jeg la om kostholdet i mars og 7 mnd etter spiser jeg meg bedre! Jeg har bestemt meg for å studere litt igjen, og ta en ny retning i arbeidslivet. Jeg er egentlig utdannet førskolelærer,men ønsker å jobbe mer med kosthold,så jeg har bestemt meg for å ta Kostholdsveileder studier på Tunsberg Medisinske skole. Skrekk blandet fryd! Hadde aldri trodd jeg skulle studere i voksen alder,men det ser jeg frem til. Litt usikker på når jeg får startet studiene,men det er en plan som skal realiseres.

Føler at vi fremdeles er nye på dette området. Vi tester ut og ting går ikke helt på skinner enda,men hva gjør vel det. Er det ikke slik vi lærer:)
En ting har vi funnet ut og det er at dette har blitt vår livsstil og vi har fått en bedre hverdag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s