Sikter mot noe bra

Helgen 15-16.nov var jeg så heldig å få være med på Forlaget Lille Månes Høstkonferanse. En god dose med faglig påfyll tar jeg med en stor takk. Mange spennende foredrag,ny lærdom og møte med nye mennesker. Fikk blant annet med meg foredraget med Thomas Rode Andersen,eieren av restauranten Kong Hans Kælder i København og hans kone Thilde Mjaarberg. De har akkurat gitt ut bok om Gourmetmat og trening. Den gir også en god forklaring på hvorfor vi bør spise mindre korn-og melkeprodukter. Det var flere foredragsholdere som gjorde inntrykk og som jeg gjerne vil høre igjen.

Onsdag 19.nov var det møte med Kostreform Vestfold. Der holdt Sara Lossius og Pål Jåbekk foredrag. Sara fortalte om paleolivsstilen og Pål Jåbekk tok for seg trening for helse og prestasjon. Det var nesten 100 personer som møtte opp. Kjempegøy at det er flere som setter fokus på helse og livsstil.

Fikk meg en liten prat med begge to og jeg var lettere starstrucked. Leser bloggene dems,følger på Instagram og twitter og lest bøkene. Endelig fikk jeg møte de også.

Sjekk ut bloggene til Sara og Pål:

http://www.paleoliv.no og http://www.paljabekk.blogspot.no

I forrige innlegg skrev jeg litt om å teste ut arbeid. Er fremdeles i den prosessen,men har ikke funnet ut av hva som kan være relatert til det jeg skal studere. I dag har jeg vært i et møte som kanskje vil gi meg noe spennende. Kan ikke si så mye om det nå,men når ting er avklart skal jeg fortelle mer om det.

Enn så lenge,ha en fin fin førjulstid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s